Wii zapper

Wii zapper

Wii zapper

For noen uker siden oppdaget jeg DealExtreme, en Hong Kong-basert nettbutikk som fører de meste av smådill, med svært lave priser og fri frakt. Her er det lett å gå amokk når man f.eks. får Bluetooth-dongler for USB for ca. 10 kroner inkl. frakt til Norge. Betaling skjer med PayPal.

Det er alltid greit å teste nye nettbutikker med småting først, for på den måten å teste at den er seriøs.  Jeg bestilte derfor et par ting til Nintendo Wii’en min: Et nytt ratt og en zapper (slags gevær man bruker til skytespill).  Rattet er en klone av den originale og koster en fraksjon.

Et lite hyssingtriks over A-knappen

Et lite hyssingtriks over A-knappen

Det eneste skytespillet jeg har for øyeblikket er Call of Duty 3.  Det er ikke laget for bruk med Zapperen, og resultatet er klønete konfigurasjon av knappene.

Spesielt bruken av A-knappen gjorde den umulig å bruke.  “Løsningen” ble å legge en hyssingstump over A-knappen og knyte den over tommelen.  Dermed kunne jeg presse ned A-knappen med tommelen.  Det fungerte delvis, men jeg må si at det hele var temmelig mislykket.  Zapperen blir nok neppe brukt noe videre før jeg får et spill som er laget for den.

3 Replies to “Wii zapper”

  1. Hva brukes A-knappen til i dette spillet? Sikkert at spillet ikke har noen opsjoner for å mappe om knappene? Mange spill har jo det…

    Reply

  2. Den brukes til å bytte våpen. Trodde ikke jeg kunne rekonfigurere, men kanskje jeg bare har innbilt meg at jeg har forsøkt dette tidligere 🙂 Får ta en kikk igjen… men uansett så benytter spillet mange knapper. Det er ikke SÅ mange knapper som blir tilgjengelig i zapperen.

    Reply

  3. Nei, det er klart, hvis spillet trenger flere knapper enn du har tilgjengelig, så sliter du 😛

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.