Ny nøkkelpung

nokkelpungJeg har vel i grunnen siden jeg var 7 år hatt en del nøkler med meg.  Jeg må jo innrømme at noen brukes sjeldnere enn andre, men ingen er med uten at de har sin bruk.

En nøkkelpung hører jo med om man skal unngå hull i alle bukselommer.  Men tidens tann tærer på alt, og nøkkelpunger er intet unntak.

Jeg har fått nokså mange “hint” om å kjøpe en ny, men jeg fant ingen av denne typen der jeg sjekka.  Og da var det jo en kjapp løsning å reparere med litt ducttape.  Jeg må vel innrømme at denne geniale løsningen ikke fallt like godt i smak hos alle.

Her om dagen røk ducttapeløsningen min. Det var vel i grunnen ikke noe som helst igjen av hele greia.  Så da passa det jo særdeles bra at den lokale skinnbutikken her endelig hadde fått inn en nøkkelpung av “min” type 🙂

2 Replies to “Ny nøkkelpung”

 1. Hvor er din lokale skinnbutikk?? jeg leter etter sånn nøkkelpung.

  Reply

  1. Eivind Mork 2011-08-08 at 08:58

   Den var på Lambertseter, men den er nedlagt nå tror jeg etter at det nye senteret ble åpnet.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.