Besøk av google

I dag fikk vi “besøk” av en bil som med all sannsynlighet var fra google.

DinSide har tidligere meldt at Google har begynt å ta bilder av norske byer for bruk i Google Street View. Bilen som kjørte utenfor i svingen i borettslaget vårt hadde en lignende (men ikke helt lik) konstruksjon på taket.

Dessverre rakk jeg ikke å ta noe bilde av bilen før den forsvant. I grunnen greit at det ikke lekte noen unger på lekeplassen i midten av rundningen, for her gikk det unna.

Så får vi se med tiden om jeg kan få øye på meg selv i kjøkkenvinduet mens jeg kikker ut.  Det er i hvertfall ikke første gangen man kan se folk i sine daglige gjøremål.  Denne siden er full av morobilder fra google street view.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.