Firefox hos doktoren

Jeg leste denne bloggposten til en kollega om hvordan man kan få opp farten på en gammel innkjørt firefox.  Jeg har den samme gamle brukeren i firefox som jeg har hatt i flere år. Med tiden så blir tydeligvis SQLITE som Firefox benytter for å lagre en del metadata ganske sidrumpa.  Men ved å kjøre den magiske kommandoen VACUUM (se oppskriften i linken over), så blir alt så meget bedre.

Firefox ble plutselig ung og viril igjen.  En enorm forskjell i oppstart og nedstengningshastighet.  Definitivt verdt å prøve for flere.  Oppsrkiften legger til grunn at man bruker linux, men med de rette verktøyene bør dette også fungere i windows.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.