Album for Lars

_mg_4526Jeg har lenge hatt planer om å lage et album for Lars.  Han har begynt å vise litt interesse for bilder.  Det er stas å kjenne igjen bestefar og bestemor oå begge sider.

Endelig fikk jeg satt meg ned og gjort noe med det.  Jeg printa ut bilder av besteforeldre, tanter, onkler, søskenbarn og noen av oss tre.

Bildene lamninerte jeg slik at de tåler litt røff omgang fra barnefingre.  Jeg har tidligere skaffet meg en lamineringsmaskin og den er i grunnen kjekk til mye.  Den var også en nødvendighet da jeg måtte sette opp skilt i bigården min.  En papirskjærer kom også godt med siden jeg måtte smalne inn bildene noe i forhold til lamineringsarkene jeg hadde. Den ble i sin tid kjøpt inn for å lage kort til biekrig, et brettspill jeg lagde for noen år siden, men er stadig i bruk (gjerne i forbindelse med fotoutskrifter). Til slutt lagde jeg hull med hullmaskin og bandt det sammen med hyssing.

_mg_4525Jeg ble i grunnen ganske fornøyd med resultatet.  Lars har bare så vidt fått sett på det foreløpig, og han viste ikke noen veldig stor interesse enda.  Han pekte litt på bildene av oss tre og av besteforeldrene, men det var litt sent på kvelden og han var mer opptatt med noe annet.

Vi får se om interessen øker etterhvert 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.