Snø og innesperret bil

Tenkte jeg det ikke.  Vi har hatt det verste snøfallet siden 1987. Da var jeg 10 år og lagde fortsatt snøhuler i pappas måkehauger (og var det ikke nok snø i haugene, så samlet jeg mer selv).

Med snø kommer parkeringsproblemer i en bydel som ble laget før mange familier hadde to biler.  Vi er heldige å ha en oppstillingsplass, så vi slipper å konkurrere mellom de måkte plassene.  Vi får en brøytekant bak bilen, men den er enklere å håndtere enn en brøytekant langs hele bilen som var alternativet.  Dessuten måker jeg min egen plass som venter på meg når jeg kommer tilbake igjen.

Men så kommer altså Mr. X og parkerer BMWen sin bak bilene til oss og naboene.  Vi tenkte da vi så det at dette var en tåpelig parkering, men det som virkelig var tåpelig var at Mr. X ikke flyttet bilen sin de neste to-tre ukene!  De som måker har fått større og større problemer med å lage måkehauger pga. bilens plassering. I går var haugene bak bilen vår blitt så stor at om ikke en av bilene på siden av vår var borte ville vi ikke komme oss ut!

Jeg ringte vaktmesteren i dag og fikk så vidt sagt at jeg hadde parkeringsplass ved T-banen før han humrer og sier “jeg føler med deg”.  Lang historie kort:  Vaktmesteren hadde gjort det tydelig for eieren at BMWen måtte vekk, og eieren som skyldte på flatt batteri fikk endelig flytta doningen slik at vaktmesteren kunne frese bort haugene bak bilen min.  Hurra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.