Første post i ny blogg

Da har jeg endelig kastet ut min gamle hjemmeside og erstattet den med en blogg.  Her vil jeg poste små ting fra hverdagen min, og annet som ellers måtte oppta meg.  Dvs, alt utenom birøkten min som lever på sin egen side.

En del av postene vil komme via mobilen min.  Jeg har lenge tenkt på å teste ut mobilblogging, og dette vil være et eksperiment.  Så får vi se hvor det ender. 

Denne meldingen blir forresten postet via ScribeFire, en plugin for firefox.  Den bruker jeg mest til apinews, siden min for birøkternyheter som jeg driver på tredje året. Da gjelder det bare å poste de riktige tingene til de riktige bloggene 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.