En klovn i huset

_mg_4501Da jeg hentet Lars i barnehagen i dag leste jeg en beskjed i store bokstaver på oppslagstavla:  “Karneval i morgen”. Det var sant ja.  Jeg husket med en gang å ha sett noe slikt på månedsplanen, men det hadde jo selvsagt fallt helt ut av hodene våre.

Første plan var å bruke noe av det vi hadde i huset.  Jeg hadde ingen idéer og ikke peiling på hva jeg skulle lage.  Heidi er borte i kveld, men på telefon sa hun at hun kunne finne på noe.  Men hun kommer ikke før sent i kveld, så jeg syntes det var en bedre idé å kjøpe noe.

Jeg og Lars tok derfor turen til lekebutikken.  Det var ikke allverden å velge i.  De hadde størrelsene 1/2-1 år, 3 år og 5-7 år.  Her fungerte bare 3-års størrelsene.  Siden jeg ikke er stor fan av skrekkfilmlignende kostymer på en som ikke har fyllt to år enda, og heller ikke av prinsessekjoler på en gutt, så ble det altså en klovnedrakt.

Lars var ikke så begeistret for å prøve den (rett før leggetid), men jeg fikk da ta et bilde før vi måtte skynde oss og ta av oss denne dumme drakta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.